Sjur Røthe: Z–Roller gjør meg til en bedre skiløper

Sjur Røthe på sin Z-Roller etter trening

30 nov. Sjur Røthe: Z–Roller gjør meg til en bedre skiløper

Verdensmester Sjur Røthe er en aktiv bruker av Z-Roller og ser klare fordeler med å bruke maskinen i den daglige treningen.

– Selv vi som er helt i toppen i vår idrett har ikke daglig tilgang på massasje. Da er Z-Roller et godt alternativ. Etter intensiv trening er det rett og slett herlig og ta en runde med Z-Roller, sier Røthe.

At Z-Roller er svært fleksibel er viktig for Røthe:

– Jeg liker at jeg alltid kan ha den tilgjengelig som et viktig hjelpemiddel. Maskinen passer like godt foran TV-en hjemme i stua som ute rett etter en lang skitur i marka eller med som partner på treningssamlinger i utlandet.- Z-Roller er derfor et viktig hjelpemiddel for alle som tar treningen på alvor, avslutter Røthe.

Z-Roller er enkel å ta med på treningstur, og kobles rett på 12-volt-anlegget til bilen.

Z-Roller er enkel å ta med på treningstur, og kobles rett på 12-volt-anlegget til bilen.

Den harde idrettsmassasjen løser opp muskulaturen og bidrar til en rask restituering av sentrale muskelgrupper. Z-Roller gjør det også mulig å legge inn enda flere treningsøkter, fordi musklene restitueres raskere.

Maskinen kan kobles rett på bilens 12V anlegg gjennom sigarettenneren gir den en utrolig fleksibilitet. Restitusjonen kan derfor begynne rett etter trening gir gode resultater i stedet for å risikere å stivne helt på bilturen hjem.%d bloggere liker dette: