Z-Roller – din treningspartner

Z-Roller gir den aktive idrettsutøver effektiv og intensiv idrettsmassasje. Maskinen gir best resultat når den benyttes rett etter trening når muskulaturen fortsatt er stiv og trenger å løses opp. Den kan like lett brukes i godstolen hjemme som rett etter en skitur ute i marka. Den tilfredsstiller behovet som aktive idrettsutøvere har for regelmessig massasje, og kan benyttes til massasje av målrettede områder på kroppen som føtter, ben, hofter, rumpe, rygg og nakke. Unikt med Z-Roller er at den kan brukes på flere hastigheter noe som gir tilpasset massasje til hver enkelt bruker.Den består av små massasjehjul. Hjulene er dekket av et tynt elastisk trekk som lett kan tas av og vaskes.

 

Tekniske detaljer:

Z- Roller er utformet med et estetisk design og er beregnet til å tåle 80 kg belastning. Det er viktig at den ikke utsettes med for tunge bevegelser fordi for rask belastning kan skade drivverket.

 

Den NEMKO godkjente Z-Roller kan både kobles til 220 volts anlegget hjemme og til 12 volts anlegget i bilen. Den har en brukervennlig utforming med bærehåndtak og har kun 13. kg vekt som gjør at den lett kan settes i bilen og bli med ut på treningstur.

 

Maskinen går svært stille og kan derfor benyttes i alle rom hjemme. På alle hastigheter stanser maskinen etter 30 minutter, noe som er praktisk dersom bruker sovner under den gode massasjen.

Z-Roller, dyp idrettsmassasje for den som tar treningen på alvor!
  • Z-Madrass
    kr 1.200,00 inkl.mva.
%d bloggere liker dette: